|

Bu evler hem yazlık hem kışlık

Son dönemde markalı konut projesi geliştiren şirketler, rotasını gözde tatil bölgeleri olan Antalya, İzmir ve Bodrum’a çevirdi. Sur Yapı Antalya’ya dev bir şehir kuruyor. Nef, Yalıkavak ve Gölköy’de projeler yapıyor. Çağdaş Holding Bodrum’da 3 proje ile karşımıza çıkıyor. Babacan Yapı da Bodrum’da arazi arıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 00:55 - 16/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Nef, Yalıkavak ve Gölköy’de projeler yapıyor.
Nef, Yalıkavak ve Gölköy’de projeler yapıyor.

Güneş kendini göstermeye başladı. Akıllara tatil isteği düştü. Türkiye’nin cennet koyları ve bölgeleri de tatil için gidilecek ilk güzergahlar olarak belirlendi. Tatilcilerin Antalya, Bodrum ve İzmir gibi bölgelere yönelmesi bölgelerde proje geliştiren firmaları da hareketlendirdi. Birçok firma, düşük peşinat ve uzun vadeyi kapsayan ödeme planları hazırlamaya başladı. İşte tatilde Antalya’ya, Bodrum’a ya da İzmir’e gidecekler için gezilip görülebilecek hem yazlık hem kışlık olarak kullanılabilen markalı konut projeleri...

Babacan arazi bakıyor

İstanbul’dan sonra kadrajına Bodrum’u alan gayrimenkul geliştiricileri kervanına Babacan Holding de katıldı. Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Muğla Bodrum’da takip ettikleri araziler bulunduğunu söyledi.


NEF YALIKAVAK’I DEVREYE ALDI

Nef de Bodrum’da Nef Yalıkavak projesini devreye almış durumda. Otel kısmı ayrı tutulduğunda 382 adet konuttan oluşan projede konut tipleri 2+1 flat, 2+1, 3+!, 4+1, 5+1 townhouse ve villa şeklinde tasarlandı. Mayıs 2019’da teslimi planlanan projede konutların fiyatı 391 bin avrodan başlıyor ve 1,5 milyon avroya kadar çıkıyor. Projede ayrıca Uzakdoğulu uluslararası otel zinciri Banyan Tree’de yer alacak.

Dap Yapı İzmir’de

450 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen, her biri balkonlu ve ferah dairelerden oluşan proje 707 konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Daire fiyatları 1+0’da 320 bin liradan başlıyor. Şirketin yaptığı kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim uygulanıyor.


Antalya’da başlangıç fiyatı 137 bin lira

Antalya’da yeni bir Antalya kuran Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekarelik alan üzerinde 19 bin bağımsız bölümün inşaatına hızla devam ediyor. Etaplar halinde satışa çıkan projenin Sur Cadde etabında 1+1 daireler ve ofislerin ön satış fiyatı 137 bin liradan başlıyor. Tüm etapların 8 yılda tamamlanması hedeflenen ve 8 milyar liralık yatırım değeri olan Sur Yapı Antalya projesi için yıllık 1 milyar liralık yatırım yapılacak. Şirket yetkilileri projeye Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyanın 155 ülkesinden yoğun bir talep oluştuğunu belirtiyor.

  • Dayalı döşeli
  • İnşaatı bitmiş ve dayalı döşeli olarak satılan projeler de bulunuyor. Sianji Group tarafından Bodrum-Gümüşlük’te hayata geçirilen Sianji Rezidans’ta fiyatlar 340 bin avrodan başlıyor. Rezidans ve dubleks villalardan oluşan projeden ev alanlara yüzde 20’ye varan indirim yapılıyor. Avro fiyatı da 4,75 olarak sabitlenmiş durumda.

Satış ofisleri bayramda açık

Tüm bu projelerde satış ofisleri de bayramda açık. Bazıları satış ofislerini tüm bayram boyunca belli saatlerde açık tutarken bazıları da bayramın ikinci ve üçüncü günü açık olacak. Bu ofislerde bayram ikramı olarak ise tatlı ve şekerlerin yanı sıra kolay ödeme planlarıyla hazırlanan kampanyalar sunulacak.

Skyhill otel konforunda

Çağdaş Holding’in Bodrum Yokuşbaşı’nda devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Hill projesinde satışa açık 27 rezidans kaldı. Bu rezidnasların fiyatı 800 bin avrodan başlıyor. Projede hayat eylülde başlayacak. Şirketin Bodrum merkezde devreye aldığı bir diğer projesi Skyhill Homes’ta ise satışa açık 7 ev kaldığı belirtiliyor. Temmuz’da teslimi planlanan projede evlerin fiyatı 200 bin dolardan başlıyor.

#Antalya
#Konut
6 yıl önce