|

ArelPro Peryön insan kaynakları fuarında görücüye çıktı

İstanbul Arel Üniversitesi, üniversite ile iş dünyası entegrasyonunu amaçlayan bir proje olan Arel Profesyonel (ArelPro)’yu PERYÖN fuarında görücüye çıkardı.

iLAN
14:36 - 9/11/2018 Cuma
Güncelleme: 14:58 - 9/11/2018 Cuma
Yeni Şafak
​ArelPro Peryön
​ArelPro Peryön

Arel Profesyonel (Arel Pro) ilk kez, PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği tarafından her yıl düzenlenen İnsan Yönetimi Kongresi'nde sektördeki paydaşlarla bir araya geldi.

Bu yıl 26'ıncısı düzenlenen ve 2 gün süren İnsan Yönetimi Kongresi’nde ArelPro, yaklaşık 3000 katılımcıya temas ederek, üniversitesinin sahip olduğu araştırma merkezlerinin iş dünyasına farklı imkânlar sunacak ve kampüs içerisindeki olanaklardan iş dünyasının faydalanması sağlayacak bir eğitim–istihdam entegrasyonu olarak öne çıkıyor.


Proje kapsamında iş dünyasının ihtiyaç duyacağı eğitim başlıklarının üniversite tarafından sağlanması, iş dünyasında yer alan profesyonellerin üniversite bünyesinde ders, seminer ve eğitim vermeleri eğitim konu başlıkları içerisinde yer alırken, öğrencilerin iş dünyası ile yapacağı işbirlikleri ve paydaşlar sayesinde staj ve iş olanaklarına sahip olacak bir platform oluşturuyor.

#Arel Profesyonel
#PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği
#İnsan Yönetimi Kongresi
5 yıl önce