|

3 günlük ciro 19 milyon lira

AND Gayrimenkul’ün yatırımı olarak hayata geçirilen AND Pastel’de 3 günde 30 konut satıldı. AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, “Hemen teslim evler için kampanya yaptık 30 konut sattık” dedi.

Haber Merkezi
04:00 - 1/12/2018 Cumartesi
Güncelleme: 02:14 - 1/12/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta,
AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta,

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, AND Pastel projesinde 3 gün süren yüzde 40 indirim kampanyasıyla 19 milyon liralık ciroya ulaştı. Temmuz 2018’de yaşamın başladığı sitede satılan konut tipleri de 1+1'den 4+1'e çeşitlilik gösterdi. Kampanya boyunca hem AND Pastel satış ofisinde hem de web sitelerinden oldukça yoğun talep aldıklarını belirten AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, şirket olarak yenilikleri sevdiklerini söyledi.

3 günde 30 konut

Ev sahibi olmak isteyenlere kampanya boyunca büyük fırsatlar sunduklarını belirten Usta, “Kampanyamız yoğun bir ilgi gördü ve çok kısa süre içinde 30 dairemizi de sattık. 30 dairenin çok daha üzerinde bir talep almamıza rağmen, kampanyayı web sitemizde duyurduğumuz şekilde 30 daire ile sınırlandırdık. Kampanyada müşteriler hem online ödeme yoluyla hem de AND Pastel satış ofisine giderek satın almak istediği daireyi rezerve etti” dedi. Usta, projeden konut almak isteyenler için uygun ödeme koşullarında satışların devam ettiğini de vurguladı.

#AND Gayrimenkul
#Ali Baki Usta
5 yıl önce