|

e-Okul’da karne notu görüntüleme! 15 tatile sayılı günler kaldı

Sömestr tatiline artık sayılı günler kala e-Okul’da da yoğunluklar devam ediyor. Karneleri almaya son bir hafta kala öğrenciler sonuçları görerek hangi belgeyi alacaklarını görebiliyorlar. İşte 2018 e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi...

Yeni Şafak
08:33 - 12/01/2018 Cuma
Güncelleme: 08:36 - 12/01/2018 Cuma
Diğer
e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile karne notlarınızın yanı sıra devamsızlık bilgilerini de görüntüleyebilirsiniz.
e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile karne notlarınızın yanı sıra devamsızlık bilgilerini de görüntüleyebilirsiniz.

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile karne notlarınızı görüntüleyebilir ve karne gününde hangi belgeyi alacağınızı görebilirsiniz. Karne notları, yazılı sonuçları ve sözlü notlarınızın yanı sıra devamsızlık bilgileri de e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden öğreniliyor. İşte 2018 e-Okul VBS uygulaması…

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’ne nasıl giriş yapılır?

Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden Veli Bilgilendirme Sistemi’ne giriş yapabilir ve sorgulama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Açılan sayfa üzerinden sağ tarafta bulunan “Veli Bilgilendirme Sistemi” alanından güvenlik rakamlarını, öğrenci T.C. kimlik numarasını ve öğrenci okul numarasını girmeniz gerekmektedir. Daha sonra sisteme giriş yaparak tüm sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

e-Okul ile hangi sorgulamalar yapılır?

e-Okul ile birçok sorgulama işlemleri yapılabilir. Bunların arasında;

Devamsızlık sorgulama

Yazılı sonuçları

Sözlü sonuçları

Karne notları

Haftalık ders programları

Performans bilgileri ve çok daha fazla sorgulamaları gerçekleştirebilirsiniz.

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi yenilendi

Veli Bilgilendirme Sistemi yenilendi. Resmi site üzerinden yapılan açıklamada “Yenilenen tasarımımız ile artık e-okul mobil uyumlu çok daha özgün ve yenilikçi bir görünüme sahip.” duyurusu yapıldı.

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’nde Kurum Standartları Modülü

Yenilen e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’ne 2018 yılında Kurum Standartları Modülü eklendi. Resmi siteden de bu konuyla ilgili duyuru geldi. Açıklamada “2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında resmi okul öncesi eğitim kurumları, ilkokul, ortaokul, imam hatip ortaokulları ve yatılı bölge ortaokullarının değerlendirilmesini sağlayacak "Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları Modülü" veri girişine açılmıştır (Veliler, Veli T.C. Kimlik No ve Öğrenci No ile, öğrenciler ise Öğrenci T.C. Kimlik no ve Öğrenci No ile giriş yapacaklardır.” denildi.

Veli/Öğrenciler olarak kurumunuzu değerlendirmek için
#e-Okul
#e-Okul VBS
#2018 e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi
6 yıl önce