|

e-Okul VBS yazılı sonuçları öğrenme! 2018 MEB e-Okul giriş ekranı

e-Okul üzerinden yazılı ve sözlü sonuçlarınızı çok rahat bir şekilde görebilirsiniz. MEB tarafından velilerin ve öğrencilerin hizmetine sunulan e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile çok rahat bir şekilde yazılı sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz. Mobil uygulamalarını da indirerek sisteme birkaç adımda kolayca ulaşabilirsiniz.

Yeni Şafak
08:59 - 18/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:29 - 18/04/2018 Çarşamba
Diğer
e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile yazılı ve sözlü sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz.
e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile yazılı ve sözlü sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz.

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ( e-Okul ) yine en yoğun günlerinden birini yaşıyor. Okullarda gerçekleştirilen sınavların yanı sıra sözlü sonuçları da sistem üzerindeki yerini alıyor. Öğrenci okul numarası ve T.C. kimlik numarası ile sisteme giriş yapan öğrenciler birkaç adımla birlikte sonuçlara ulaşabiliyor ve hangi dersten kaç aldıklarını öğrenebiliyorlar.

e-Okul VBS’ye nasıl giriş yapılır?

Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden birkaç adımla sisteme giriş yapabilir ve sonuçlara çok rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.

e-Okul şifre alma işlemleri neler?

e-Okul şifre almak işlemleri de bir kaç adımdan oluşmaktadır. Aşağıdaki adımları izleyerek e-Okul şifresi edinebilir ve sisteme giriş yapabilirsiniz.

e-Okul veli bilgilendirme sistemine şu şekilde giriş yapabilirsiniz;

Başlangıç olarak, e-Okul.meb.gov.tr adresine giriş yapınız.

Daha sonra karşınıza bir ekran gelecektir ve burada; 'Öğrenci T.C Kimlik No', 'Öğrenci Okul No' ve 'Resimdeki Rakamlar' şeklinde sıralanan bölümler bulunmaktadır.

Ardından, tüm bu alanları doldurduktan sonra en alt bölümde yer alan 'Giriş' seçeneğine tıkayınız.

Veliler bu şekilde e-Okul veli bilgilendirme sistemine giriş yaptıktan sonra aşağıda belirtmiş olduğumuz öğrencilerle ilgili
şu bilgilere ulaşabilirler;

Devamsızlık durumu,

Sınav, proje ve davranış notları,

Takdir, teşekkür belgesi gibi belgelerin bilgisi,

Gelişim raporları,

Karne notları.

e-Okul VBS sistemini oldukça basittir. Veliler öğrencilerin not durumunu ve devamsızlık gün sayısını takip etmek için hazırlanan güzel bir programıdır e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile hangi işlemler yapılabilir ve ne gibi bilgilere ulaşmak mümkün.

e-Okul uygulamasına web üzerinden ve mobil uygulamasını akıllı telefonlara indirip kullanmak oldukça kolay. E- okul mobil uygulaması için Google Store mağazasından ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

#e-Okul
#e-Okul VBS
#Veli Bilgilendirme Sistemi
6 yıl önce
default-profile-img