|

e-Devlet sistemine internet bankacılığıyla giriş ve KYK Burs başvuru ekranı

e-Devlet sistemine internet bankacılığıyla giriş yapabilirsiniz. KYK burs başvurularının alınmaya başlamasıyla e-devlet üzerinden işlemler gerçekleştirilebiliyor. E-devlet sisteminde şifrenizi unutmanız durumunda internet bankacılığı ile giriş yapmak imkanınız da bulunuyor.

Yeni Şafak
17:11 - 16/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 17:26 - 16/10/2017 Pazartesi
Diğer
​e-Devlet sistemine internet bankacılığıyla giriş ve KYK Burs başvuru ekranı
​e-Devlet sistemine internet bankacılığıyla giriş ve KYK Burs başvuru ekranı
E-Devlet
'e internet bankacılığı sayfasını kullanarak giriş yapabilirsiniz. KYK Burs ve öğrenim kredisi başvurularının başlamasıyla beraber e-devlet üzerinde yoğunluk yaşanıyor. e-Devlet sistemine giriş yapmak için bir kaç seçenek sunuluyor. Bunlarda biri de internet bankacılığı şifrenizi kullanarak yapılabiliyor. E-Devlet şifrenizi unuttuysanız ve internet bankacılığı kullanıyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.

e-devlet'e giriş yapmak için aşağıdaki bankaların internet şubeleri aracılığıyla kolayca sisteme giriş yapabilirsiniz.

e-devlet girişi için anlaşmalı olan bankalar;

Akbank, Albaraka, Anadolubank, Denizbank, QNB Finansbank, Garanti, Halkbank, ING Bank, KuveyTürk, Odeabank, Şekerbank, TEB, Türkiye Finans, Türkiye iş bankası, Vakıfbank, Yapı Kredi, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım.


E-Devlet giriş nasıl yapılır?E-Devlet işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz site adresi e-devlet'in resmi internet adresi olan
adresidir. Bütün e devlet işlemlerinizi bu siteden yapabilirsiniz. Web sayfasına girdiğinizde sağ üstte bulunan giriş butonuna tıklamanız gerekiyor. Açılan sayfaya T.C. kimlik numaranız ile e-devlet şifrenizi girerek sisteme girişinizi yapabilirsiniz. E Devlet sistemine giriş yapmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
• E-Devlet sistemine giriş yapmak için ilk olarak yapmanız gereken
adresine giriş yapmanız gerekmektedir.

• Daha sonra ise açılacak olan sol kısımda yer alan E-Hizmetler sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Bu işlemi de yerine getirdikten sonra bir sonra ki adıma geçebilrisiniz.

• Bir sonraki adımda ise yapmanız gereken açılacak olan sayfanın sol kısmında yer alan harflerden hangi kurumda işlem yapacaksanız o kurumun baş harfinin o harfler içinde bulup tıklayınız. Bu işlem sizin hızını arttıracaktır. Örnek vermek gerekirse eğer sizin işleminiz “Karayolları Genel Müdürlüğü “ ile alakalı ise “ K “ harfine tıklamanız gerekmektedir.

• Yukarıda yer alan işlemi de yerine getirdikten sonra kurumun başlığı altında yer alan işlemlerden size uygun olan işlemi belirleyiniz.

• Size uygun olan işlemi de belirledikten sonra ise açılacak olan sayfada yer alan “ kimliğimi şimdi doğrula “ butonuna basınız.

• Bu butona bastıktan sonra ise açılacak olan sayfada ilgili kısımlara TC kimlik numaranızı ve E-Devlet şifrenizi girmeniz gerekmektedir.

• Bu işlemi de yerine getirdikten sonra son olarak sorgula butonuna basarak işlemini yapabilirsiniz.

#E-Devlet
#internet bankacılığı
#kyk burs başvuruları
#kyk
#e-devlet giriş
6 yıl önce