|

Ölen oğullarını mumyalatıp oyun konsoluyla ‘poz verdirdiler’

Amerika’nın New Orleans kentinde köpeğini gezdirirken öldürülen 18 yaşındaki Renard Matthews ilginç bir cenaze töreniyle uğurlandı. Renard’ın annesi oğlunu mumyalattırarak en sevdiği takım formasıyla ‘poz verdirdi’

Yeni Şafak ve
10:43 - 12/07/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:10 - 12/07/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Renald Matthews
Renald Matthews

Yeni sahiplendiği köpeğiyle beraber gezintiye çıkan Matthews, telefonunu çalmak isteyen hırsızlarla çıkan arbede sonucu hayatını kaybetmişti.

Yetkililer konuyla alakalı açıklama yapmazken Renard’ın teyzesi ‘ Telefonunu çalmak isteyen kişilere karşı geldiği için ateş ettiler’ dedi.


‘Oğlum tam bir ev kuşuydu’

En sevdiği Celtics oyuncu Kyrie Irving’in 11 numaralı forması ve çoraplarıyla eline oyun konsolu da verilerek televizyonun karşısına bir sandalye üzerine oturtuldu. En sevdiği atıştırmalıkları da yandaki sehpaya koymayı ihmal etmeyen annesi oğlunu görmeye en alışık olduğu şekilde hatırlamayı tercih ettiğini söyledi.

Yerel bir gazeteye oğlunun tam bir ‘Ev kuşu’ olduğunu söyleyen anne Temeka Matthews, Oğlum dışarı çıksın diye ona yeni bir köpek almıştım. Sadece onu gezdirmek için dışarıya çıkardı.’ dedi.

Renard Matthews'ın cenaze töreni ise mumyalama işlemi sonrasında gerçekleşti.

#Amerika
#Renald Matthews
6 yıl önce