|

Cani anne ve üvey baba küçük bebeği acımasızca öldürdü

İngiltere'de bir anne ve üvey baba 19 aylık bir bebeği acımasızca ölüme mahkum etti. Bebeği her tarafı battaniyelerle kapatılmış bir beşiğe koyarak havasızlıktan öldüren cani anne kendisini mahkemede skandal bir şekilde savundu.

Yeni Şafak
15:28 - 17/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 15:51 - 17/11/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
19 aylık Ellie-May Minshull Coyle
19 aylık Ellie-May Minshull Coyle

İngiltere'de 19 aylık bir bebek, cani annesi ve üvey babası tarafından acımasızca öldürüldü.

Liverpool şehrinde yaşanan olay, geçtiğimiz yıl Mart ayında gerçekleşti.

Liverpool Mahkemesi, anne ve üvey babaya sadece 10 yıl hapis cezası verdi.


Adeta bir ölüm tuzağı

Bebeğin 19 yaşındaki annesi Lauren Coyle ve bebeğin üvey babası Reece Hitchcott, Ellie-May Minshull Coyle isimli bebeği, yüzüstü yatırdı. Beşiğe bebeği bağlayan cani çift, beşiğin her tarafını büyük battaniyelerle kapattı. Küçük Ellie, her tarafı çevrelenen bu 'kafes' gibi beşikte havasızlıktan hayatını kaybetti...


"Uykuya alışması için"

Mahkeme, Ellie'nin vicdansız annesi ve acımasız üvey babası hakkında hapis cezası verdi. Annesi, kendisini şöyle savundu: "Ellie'nin uyku rutinine alışması için beşiğin çevresini örtülerle kapattık"

Ancak ABD'li hakim bunun yalan olduğunu söyledi. ABD'li yargıca göre, bu beşik tam olarak 'ölüm tuzağı' için yapılmıştı.

Yapılan araştırmalarda, bebeğin her tarafı örtüyle kaplanan beşiğinden çıkmak için ayağa kalktığı, yürüyerek beşiği devirdiği ancak yine de kurtulamadığı ifade edildi.



#İngiltere
#Liverpool
5 yıl önce