|

6 yıldır bozulmayan Fast food

Türkiye'de de şubeleri olan fast food zincirinin Alaska'daki restoranından bir menü alan Amerikalı Jennifer Lovdahl menüyü 6 yıl boyunca sakladı. Lovdahl, "Hastalarımıza bu yiyeceğin ne kadar sağlıksız olduğunu göstermek için yaptık." diyerek menüyü saklama gerekçesini açıkladı.

Yeni Şafak
11:19 - 9/02/2016 Salı
Güncelleme: 13:55 - 9/02/2016 Salı
Diğer

Amerika Alaska'da Jennifer Lovdahl, fast food zincirine ait bir restorandan 6 yıl önce bir menü aldı. Hazır gıdalarda çok fazla kimyasal kullanıldığını kanıtlamak için bu menüyü 6 yıl sakladı. Menünün bozulmadığını kanıtlayan Lovdahl Facebook sayfasında menünün fişi ve fotoğrafını paylaştı.



Habertürk'te yer alan habere göre, Lovdahl, mesajında "Bu menüyü alalı altı yıl oldu. Tüm bu zaman boyunca ofisimde durdu ve hiç çürümedi, küflenmedi, parçalanmadı. Sadece kartonun kokusu sinmiş. Bu deneyi hastalarımıza bu yiyeceğin ne kadar sağlıksız olduğunu göstermek için yaptık. Bilhassa büyüyen çocuklarımız için. Gerçek yiyecekleri seçin. Elmalar, muzlar, havuçlar ve kereviz. Bunlar gerçek fast food'lar" ifadelerini kullandı.

#alaska
#fast food
#bozulmamış
8 yıl önce