|

4 yıl önce 239 kişiyle kaybolan uçak hakkında önemli iddia!

Avustralyalı makine mühendisi Peter McMahon, 8 Mart 2014'te kaybolan Malezya Havayolları'nın uçağını bulduğunu ileri sürdü. Konuyla alakalı dört Amerikalı uzmanın da Avustralya'ya geldiğini belirten McMahon, uçağın kokpitinde kurşun izleri bulunduğunu ve enkazın bu nedenle dünyanın gözlerinden uzak tutulduğunu da söyledi.

Yeni Şafak
15:25 - 20/03/2018 Salı
Diğer
Arşiv
Arşiv

Avustralyalı makine mühendisi Peter McMahon, 2014’te 239 kişiyle kaybolan Malezya Havayolları’na ait uçağı Google ve NASA’nın uydu görüntüleriyle bulduğunu ve ABD'li yetkililerin iddiasını doğruladığını söyledi.

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'dan Çin'in başkenti Pekin'e 239 kişiyle giden Boeing 777 tipi uçak 4 yıl önce aniden kaybolmuştu.


McMahon, uçağın enkazının Madagaskar ile Re Adası yakınlarında bir bölgede bulunduğunu iddia etti. İddialarını Google ve Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nin uydu görüntülerine dayandıran 64 yaşındaki McMahon, bulgularını Avustralya Taşımacılık ve Güvenlik Bürosu'na ilettiğini, yetkililerin söz konusu görüntülerin MH370 sefer sayılı uçağa ait olabileceğini teyit ettiklerini söyledi.

"Uçakta mermi izleri var!"

Konuyla alakalı dört Amerikalı uzmanın da Avustralya'ya geldiğini belirten McMahon, uçağın kokpitinde kurşun izleri bulunduğunu ve enkazın bu nedenle dünyanın gözlerinden uzak tutulduğunu da söyledi.

McMahon'un bahsettiği 4 ABD'li yetkilinin, kurşun izleri dolayısıyla açılabilecek yeni soruşturmalar ve soru işaretlerinin önüne geçmek için Avustralya'ya gittiği iddiası gazetelerde de yer buldu.

#Uçak
#Malezya
6 yıl önce