|

Engelsiz Aslanlar Külliye'de

Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol A Milli Takımı ile Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı'nı kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm sporcuları tek tek tebrik etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 03:59 - 19/10/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol A Milli Takımı ile Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı'nı kabul etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol A Milli Takımı ile Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı'nı kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol A Milli Takımı ile Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı'nı kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleştirilen kabul, yaklaşık 2 saat sürdü. Erdoğan, kabulde milli sporcularla tek tek tokalaştı ve sohbet etti.



Ampute Milli Takımı kaptanı Osman Çakmak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbetinde, takım halinde verdikleri sözü yerine getirdiklerini söyledi. Avrupa şampiyonluğunu kazanan Ampute Milli Futbol Takımı oyuncuları, kabulde Erdoğan'a, üzerinde adının yazılı olduğu 1 numaralı milli takım formasını hediye etti. Sporcular Cumhurbaşkanı Erdoğan ile selfie de çekildi.


Kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Bakanı Yıldırım Demirören ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Hidayet Türokğlu ve Hamza Yerlikaya da hazır bulundu.

#Ampute Milli Takım
#Külliye
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
6 yıl önce