|

Deniz Baykal yoğun bakımda! Deniz Baykal’ın sağlık durumu nasıl?

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal yoğun bakıma alındı. Fransa dönüşü rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Deniz Baykal, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Peki Deniz Baykal neden yoğun bakımda ve sağlık durumu nasıl?

Yeni Şafak
11:01 - 16/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:02 - 16/10/2017 Pazartesi
Diğer
Deniz Baykal yoğun bakıma alındı.
Deniz Baykal yoğun bakıma alındı.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Fransa'nın Strasbourg kentinde temaslarını sürdürüyordu. Baykal'ın Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı öğrenildi.


Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Bahattin Güzel, Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Stent koyduk. Tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Bilinci açık. Durumunun daha iyiye gideceğini umut ediyoruz. Beyin fonksiyonları yerinde. Kol ve bacağında hafif güçsüzlük var. Bu yapılan işlemin çabuk yapılmasının faydası var. Geç kalınsaydı o güçsüzlüğün giderilmesi daha zor olacaktı. Yoğun bakımdaki tedavimiz sürüyor. Tedavimiz devam edecek. Sol kolu ve sol bacağında kısmi hafif derecede güçsüzlük var. Şu anda cerrahi operasyonluk bir durum yok."


'HAYATİ TEHLİKESİ YOK'

Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin eski CHP Milletvekili Yılmaz Ateş'ten bir açıklama geldi. NTV canlı yayınına telefonla katılan Ateş, Baykal'ın hayati tehlikesi olmadığını söyledi.

DENİZ BAYKAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Deniz Baykal (d. 20 Temmuz 1938, Antalya), Türk avukat ve siyasetçi. Cumhuriyet Halk Partisi eski genel başkanı.


Başbakan'dan Baykal için geçmiş olsun telefonu

Başbakan Yıldırım, anjiyo olan CHP milletvekili Deniz Baykal için CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Baykal'ın kaldırıldığı hastaneyi arayarak bilgi almıştı.


#Deniz Baykal
#Deniz Baykal sağlık durumu
#İbn-i Sina Hastanesi
7 yıl önce