|

Canlı Skor: Konyaspor Galatasaray canlı skor ve canlı maç anlatımı burada

Canlı skor uygulamasıyla birlikte Konyaspor Galatasaray mücadelesinin canlı maç anlatımına ulaşabilirsiniz. Süper Lig’de Galatasaray deplasmanda Konyaspor’un konuğu oluyor. Bu maçın tüm canlı anlatımına ve canlı skor uygulamasına ise Yeni Şafak ile ulaşabilirsiniz.

Yeni Şafak
20:21 - 14/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 20:21 - 14/10/2017 Cumartesi
Diğer
Konyaspor Galatasaray canlı skor ve canlı maç anlatımı Yeni Şafak'ta.
Konyaspor Galatasaray canlı skor ve canlı maç anlatımı Yeni Şafak'ta.

Canlı skor uygulamasıyla Konyaspor Galatasaray maçını yakından takip edebilir ve önemli pozisyonlarını görebilirsiniz. Süper Lig’de lider Galatasaray, deplasmanda Konyaspor’un konuğu oluyor. Maç ise saat 19.30’da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. İşte canlı skor uygulaması ve Konyaspor Galatasaray maçı canlı anlatımı…

Kon
yaspor Galatasaray maçı istatistikleri

İki takım Süper Lig'de 32 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray bu maçların 25'ini kazanırken, sadece iki kez mağlup oldu (5B).

Atiker Konyaspor, Galatasaray'ı Süper Lig'de 21 maçtır yenemiyor (17G 4B). Yeşil beyazlı ekip, rakibi karşısında en son 14 sene önce galip gelebilmişti (13 Eylül 2003, 1-0).

Konyaspor'un, Süper Lig'de en az üç kez karşılaştığı rakipleri arasında en düşük galibiyet yüzdesi elde ettiği rakibi Galatasaray (%6.3).

Konyaspor, Galatasaray ile ligde oynadığı 32 maçın 17'sinde rakibine gol atamadı (%53). Kalan 15 maçın ise sadece ikisinde birden fazla gol atabildi.

Konyaspor'un, Süper Lig tarihinde iç sahada en düşük gol ortalaması elde ettiği rakibi Galatasaray (0.4 - 16 maçta altı gol).

Galatasaray, Konyaspor deplasmanında 10 maçtır yenilmiyor (8G 2B). Sarı kırmızılılar bu deplasmanda oynadığı toplam 16 maçın 11'inde kalesini gole kapattı.

Galatasaray, Süper Lig'de deplasmanda altı maçtır kaybetmiyor (5G 1B). Bu, Igor Tudor döneminde takımın elde ettiği en uzun deplasman serisi.

Galatasaray, Süper Lig'de toplamda 11 maçtır yenilmiyor (10G 1B). Bu, ligde halen devam eden en uzun yenilmezlik serisi.

Konyaspor iç sahada oynadığı son altı maçta, aynı sonucu arka arkaya iki kez elde edemedi (3G 3M). Konyaspor son maçta Akhisarspor'u 2-0 mağlup etti.

Konyaspor'un ligde iç sahada oynadığı son beş maçta karşılıklı gol atılmadı. Bu maçların üçü 3-0 (2G 1M), ikisi de 2-0 sonuçlandı (1G 1B).

Galatasaray bu sezon ligde deplasmanda en az gol yiyen iki takımdan biri (3, Göztepe ile birlikte). Konyaspor ise iç sahada ligin en az gol yiyen iki takımından biri (2, Akhisarspor ile birlikte).

Galatasaray bu sezon ligin en fazla gol atan takımı (18). Konyaspor ise, Gençlerbirliği'nin ardından (7) ligin en az gol atan üç takımından biri (8, Antalyaspor ve Akhisarspor ile birlikte).

Galatasaray ayrıca, bu sezon ligde en fazla isabetli şut atan (41), en yüksek pas isabet yüzdesi yakalayan (%84), topa en fazla sahip olan (%61) ve rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan takım (196).

Galatasaray'ın ligde attığı son 11 golün beşi duran toplardan geldi. Konyaspor ise bu sezon ligde duran toplardan gol bulamayan tek takım.

Maicon, bu sezon Süper Lig ve Avrupa'nın beş büyük liginde en fazla gol atan savunma oyuncusu (3).

Sofiane Feghouli, Galatasaray'ın attığı son beş golün üçüne direkt katkıda bulundu (iki gol, bir asist).

Konyaspor'un ligde attığı son iki gol Friday Eze'den geldi.

Canlı skor ile canlı maç anlatımı

#Canlı Skor
#Galatasaray
#Konyaspor
6 yıl önce
default-profile-img