|

Canlı maç izle! Bursaspor Yeni Malatyaspor maçı canlı izle

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Bursaspor kendi evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaşıyor. Puan durumunda alt alta bulunan her iki takım da sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden sizler de canlı maç izleyebileceksiniz. İşte Bursaspor Yeni Malatyaspor maçı canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
10:32 - 18/02/2018 Pazar
Güncelleme: 10:35 - 18/02/2018 Pazar
Diğer
Süper Lig'de Bursaspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geliyor.
Süper Lig'de Bursaspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geliyor.

Bursaspor kendi evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaşıyor. Bu sezon istediği başarıyı tam anlamıyla yakalayamayan Bursaspor son 5 maçında galip gelemedi. Zinciri kırmak isteyen Bursaspor, rakibini yenmek istiyor. Sizler de canlı olarak Bursaspor Yeni Malatyaspor maçını izleyebilirsiniz.

Canlı maç nasıl izlenir?

Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden bu maçı donmadan kesintisiz bir şekilde ve HD kalitede izleyebilirsiniz.

İki takım arasındaki istatistikler

Bursaspor ile Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de ilk kez bu sezon karşılaştı. Ligin ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşmadan konuk ekip galip ayrılmıştı (4-2).

Süper Lig'de yedi maçtır galibiyete hasret olan Bursaspor (2B 5M), ondan önce oynadığı yedi karşılaşmada yenilgi yüzü görmemişti (4G 3B). Ayrıca ligde devam eden en uzun kazanamama serisi Yeşil Timsahlar'a ait.

Süper Lig'de çıktığı son iki maçta kalesinde dört gol gören Yeni Malatyaspor (1B 1M), ondan önceki yedi karşılaşmada aynı sayıda gol yemişti (3G 3B 1M).

Bu sezon ligde ceza sahası dışından en fazla gol yiyen takım Bursaspor (8). Yeni Malatyaspor ise rakip filelere gönderdiği 24 golün sadece birini ceza sahası dışından buldu.

İlk 21 haftada Akhisarspor'un (70) ardından rakip kaleye en az isabetli şut çeken iki takım Bursaspor (74) ve Yeni Malatyaspor (76).

Bu sezon ligde en az ofsayt bayrağına yakalanan üç takımdan ikisi Bursaspor ve Yeni Malatyaspor (29; Kayserispor'la birlikte).

Ligde şu ana kadar Yeni Malatyaspor'dan (1320) daha fazla ikili mücadele kazanan tek ekip Trabzonspor (1323). Yeni Malatyaspor, ayrıca ligin en fazla hava topu kazanan takımı konumunda (445).

Bursaspor'un iç sahada rakip filelere gönderdiği son beş golün dördü duran toplardan gelirken; Yeni Malatyaspor da son yedi golünün dördünü duran toplardan buldu.

Süper Lig'de bu sezon en fazla ikili mücadele (148) ve hava topu (88) kazanan forvet oyuncusu Khalid Boutaib.

Bursaspor'un iç sahada bulduğu son dört golün ikisini rakipler kendi kalelerine attı (Barış Başdaş & Alvaro Negredo).

Yeni Malatyaspor'un ligde attığı son beş golün üçüne Aytaç Kara doğrudan katkı sağladı (1 gol ve 2 asist). Ayrıca Aytaç'ın bu sezon ligdeki tüm asistleri köşe vuruşundan geldi.

#Bursaspor
#Yeni Malatyaspor
#Canlı izle
6 yıl önce