|

beIN Sports maç özetleri! Süper Lig 29. hafta

Süper Lig’de oynanan maçların hemen ardından maç özetlerini beIN Sports üzerinden rahatlıkla izleyebilirsiniz. 29. haftada Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe puan kazanırken Başakşehir ise puan kaybeden takım oldu. Galatasaray kendi evinde Başakşehir’i 2-0 yendi ve liderlik koltuğuna oturdu. İşte beIN Sports maç özetleri.

Yeni Şafak
08:36 - 16/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 08:40 - 16/04/2018 Pazartesi
Diğer
beIN Sports maç özetleri sayfasından Süper Lig'de oynanan maçların özetlerini izleyebilirsiniz.
beIN Sports maç özetleri sayfasından Süper Lig'de oynanan maçların özetlerini izleyebilirsiniz.

beIN Sports maç özetleri haberimizde. Süper Lig’de heyecanlı haftaları geride bırakırken şampiyonluk yarışı da kızışıyor. Her hafta final niteliğinde olan maçların özetleri ise beIN Sports üzerinden rahatlıkla izlenebiliyor.

beIN Sports maç özetleri nereden izlenir?

Maç özetlerini sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden çok kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Öte yandan tuttuğunuz takımın gollerini de ayrıca izleyebilirsiniz.

Galatasaray, ligde evindeki yenilmezliğini 17’e çıkardı

Galatasaray, Medipol Başakşehir galibiyetiyle ligde evindeki yenilmezlik serisini 17 maça çıkardı.

Galatasaray’ın Süper Lig’de iç sahada oynadığı müsabakalarda bileği bükülmüyor. Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında evinde mücadele ettiği Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar, yenilmezlik serisini 17 müsabakaya yükseltti.

Söz konusu 17 maçta ise Aslan, 16 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda son mağlubiyetini geçtiğimiz sezonun 30. haftasındaki Kasımpaşa maçında 3-1’lik skorla almıştı.


Gomis geceyi sessiz kapadı
Galatasaray-Medipol Başakşehir karşılaşmasında Bafetimbi Gomis, müsabakayı golsüz tamamladı.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, evinde karşılaştığı Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takımın forveti Bafetimbi Gomis, bu önemli maçta gol sevinci yaşamadı.

Gomis, 11’de başladığı maçta yerini 88. dakikada Eren Derdiyok’a bıraktı.Ligde 29 hafta geride kalırken Gomis’in 26 golü bulunuyor.

#Galatasaray
#beIN Sports
#Maç özetleri
6 yıl önce