|

beIN Sports canlı: Sivasspor Fenerbahçe maçı canlı izle

Süper Lig’e verilen aranın ardından heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Son yılların en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile karşılaşıyor. Saat 19.00’da başlayacak olan mücadele beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. İşte beIN Sports Sivasspor Fenerbahçe maçı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
16:46 - 20/10/2018 Cumartesi
Güncelleme: 16:52 - 20/10/2018 Cumartesi
Diğer
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile karşılaşıyor.
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile karşılaşıyor.

Süper Lig’de Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Puan durumunda alt sıralarda bulunan her iki takım 3 puan için kıyasıya mücadele edecek. Maç ise beIN Sports ekranlarından izlenebilecek.

beIN Sports ekranlarından Sivasspor Fenerbahçe maçı nasıl izlenir?

Aşağıdaki bağlantılar üzerinden Sivasspor Fenerbahçe maçını canlı olarak izleyebilirsiniz.

( Üyelik gerektirir )
İki takıma ait istatistikler

Sivasspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'de 24 kez karşılaştı. Fenerbahçe bu maçların 20'sinde yenilmedi (16G 4B 4M).

Fenerbahçe, Süper Lig'de Sivasspor'a altı maçtır yenilmiyor (5G 1B). Rakibi karşısındaki son yenilgisini Şubat 2014'te elde eden sarı lacivertliler (2-0), bu maçta da yenilmezse bu fikstürdeki en uzun yenilmezlik serisine imza atmış olacak.

Fenerbahçe ve Sivasspor'un, Sivasspor ev sahipliğinde oynadığı son üç lig maçında toplam 12 gol atıldı (maç başına dört).

Sivasspor, Süper Lig'de evinde oynadığı son 14 maçın sadece ikisinde mağlup oldu (8G 4B); ancak bu yenilgilerden birisini Fenerbahçe karşısında elde etti (Nisan 2018, 1-2).

Fenerbahçe bu sezon deplasmandaki dört lig maçının sadece birini kazanabildi ve diğer üç maçı gol atamadan kaybetti.

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de Bursaspor'un ardından (5) en az gol atan ikinci takım (6, Alanyaspor ve BB Erzurumspor ile birlikte).

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de deplasmanda en az gol atan takım (1).

Süper Lig'de oynadığı son yedi maçın sadece birini kazanabilen Fenerbahçe (2B 4M), daha önceki dokuz lig karşılaşmasında puan kaybetmemişti.

Fenerbahçe en son 1968/69 (5 gol) sezonunda Süper Lig'in ilk sekiz haftasında bu sezonkinden daha az gol atmıştı (6 gol; 1976/77 ile eşit). Bu sezon (8 puan), aynı zamanda Fenerbahçe'nin 1968/69 sezonunun ardından (7 puan) ilk sekiz haftalar itibariyle en kötü lig başlangıcına imza attığı sezon oldu.

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de yer alan 18 takımın 12'sinden daha az isabetli şut çekti (30). Sarı lacivertliler, ligde gole çevirme oranı en düşük takım (%7).

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş'ın ardından (221) rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan ikinci takım (193). Ancak sarı lacivertliler, rakip ceza sahaları içindeki her 32,2 topla buluşmasında bir gol bulabiliyor ve bu alanda ligin en kötü takımı. Sivasspor ise rakip ceza sahalarında her 18,9 topla buluşmasından bir gol çıkarıyor.

Sivasspor bu sezon Süper Lig'de Kasımpaşa ile birlikte en fazla gol yiyen takım (15).

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de Kasımpaşa'nın ardından (6) ceza sahası dışından en fazla gol yiyen ikinci takım (5). Sarı lacivertlilerin bu sezon kalesinde gördüğü gollerin %50'si ceza sahası dışından geldi; ki bu da ligdeki en yüksek oran.

Sivasspor formasıyla Süper Lig'deki son iki maçında dört gol atan Robinho, aynı sayıda golü bundan önceki 20 lig maçında kaydedebilmişti.

Robinho bu sezon Süper Lig'de en fazla şut çeken (32) ve Ricardo Quaresma'nın ardından (23) en fazla şut pası atan oyuncu (21, Lucas Villafanez ile birlikte).

Bu sezon Süper Lig'de en az bir gol atan oyuncular arasında gole çevirme oranı en düşük isim İslam Slimani (%5).

Canlı Skor

#Fenerbahçe
#Sivasspor
#beIN Sports
5 yıl önce
default-profile-img