|

Bayern Münih Real Madrid maçı hangi kanalda ve şifreli mi?

Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya geliyor. Bu dev maçı kaçırmak istemeyen taraftarlar ise maçın hangi kanalda ve şifreli mi olup olmadığını merak ediyor. Peki saat 21.45’te başlayacak olan Bayern Münih Real Madrid maçı hangi kanalda ve şifreli mi?

Yeni Şafak
15:39 - 25/04/2018 الأربعاء
Güncelleme: 16:05 - 25/04/2018 الأربعاء
Diğer
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşıyor.
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşıyor.

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. İki dev takım karşı karşıya geliyor. Yarı final ilk maçlarında Bayern Münih kendi evinde Real Madrid ile karşılaşacak. Maç ise saat 21.45’te başlayacak.

Bayern Münih Real Madrid maçı hangi kanalda, şifreli mi?

Bu akşam saat 21.45’te oynanacak olan maç Tivibu Spor 2 ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak. Maçı, Björn Kuipers yönetecek.

Muhtemel 11’ler
Bayern Münih:
Ulreich, Kimmich, Boateng, Hummels, Rafinha, Müller, Martinez, Rodriguez, Robben, Ribery, Lewandowski
Real Madrid:
Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Isco, Ronaldo, Benzema

İki takım arasındaki istatistikler

Bayern Münih ve Real Madrid, Avrupa kupalarındaki 25. maçlarına çıkacaklar. Bundan önceki 24 maçta taraflar 11'er galibiyet elde etti (2B). Bu eşleşme, aynı zamanda Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi tarihinde en fazla oynanan eşleşme konumunda (24 maç).

İki takım Şampiyonlar Ligi yarı final turunda üçüncü kez karşılaşacak. 2011/12 sezonunda Bayern Münih finale çıkarken, 2013/14 sezonunda bunu başaran Real Madrid oldu.

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynadığı son beş maçın tamamını kaybetti. Bu maçların tamamı grup aşamasından sonraki turlarda oynandı (üç yarı final ve iki çeyrek final maçı).

Real Madrid'e karşı beş maçtır kaybeden Bayern Münih, turnuva tarihinde bir rakibe karşı en uzun maç kazanamama serisini yaşıyor.

Real Madrid, Allianz Arena'da Bayern Münih ile oynadığı son iki maçı da kazandı ve o sezonların sonunda Şampiyonlar Ligi kupasını evine götürdü (2013/14'te yarı final, 4-0 & 2016/17'de çeyrek final, 2-1).

Jupp Heynckes, Allianz Arena'da oynadığı 16 Şampiyonlar Ligi maçının 14'ünü kazandı (1B 1M) ve bu maçlarda takımı 48 gol atarken kalesinde 10 gol gördü.

Şampiyonlar Ligi'nde en az 20 maça çıkan teknik direktörler arasında galibiyet yüzdesi en yüksek üç teknik direktörün ikisi bu maçta karşı karşıya gelecek: Jupp Heynckes (%71) ve Zinedine Zidane (%67). Bu ikilinin önünde yer alan tek isim ise Luis Enrique (%73).

Zinedine Zidane, Bayern Münih'e karşı Şampiyonlar Ligi'nde oyuncu (2G 1B 1M) ve teknik direktör olarak (2G) çıktığı altı maçın sadece birini kaybetti. O maç da Nisan 2002'de Olympiastadion'da oynanmıştı (2-1).

Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 11 maçının tamamında gol atmayı başardı (toplam 17 gol). Bu, turnuva tarihindeki en uzun gol atma serisi.

Ronaldo, Bayern Münih'e Şampiyonlar Ligi'nde dokuz gol attı. Şampiyonlar Ligi tarihinde bir takıma bundan daha fazla gol atmayı başaran tek isim ise, yine Ronaldo: Juventus'a 10 gol attı.

Bu maçta, Şampiyonlar Ligi tarihinde yarı final maçlarında en fazla gol atan ki oyuncu karşı karşıya gelecek: Cristiano Ronaldo (13) & Robert Lewandowski (6).

Şampiyonlar Ligi'nde en az 50 maça çıkan oyuncular arasında en yüksek galibiyet yüzdesi elde eden oyuncu Isco (%69 - 59 maçın 41'i).

Ronaldo kendiyle yarışıyor

Attığı 120 golle "Şampiyonlar Ligi tarihinin en skoreri" unvanının sahibi Cristiano Ronaldo, kendine ait rekorları geliştirmeye çalışacak.

Bu sezon 15 kez ağları sarsan 33 yaşındaki Ronaldo, 3 gol daha atarsa 2013-14 sezonunda ele geçirdiği "bir Şampiyonlar Ligi sezonunda en fazla gol atan futbolcu" rekorunu kıracak.

Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 11 karşılaşmada gol atan Portekizli futbolcu, 9 maçlık serisi bulunan Ruud van Nistelrooy'dan aldığı rekoru, daha da ileri taşımak istiyor.

Juventus eşleşmesindeki performansıyla Şampiyonlar Ligi'nde bir takıma karşı 10 gol atan ilk futbolcu olarak kayıtlara geçen Ronaldo, Bayern Münih'e karşı oynamayı da seviyor.

Juventus filelerini 7 maçta 10 kez havalandıran Ronaldo'nun, 6 karşılaşmaya çıktığı Bayern Münih'e karşı 9 golü bulunuyor. Bayern Münih'in, 65 dakikada bir gol yediği Ronaldo'ya dikkat etmesi gerekiyor.

- Bayern Münih, Heynckes ile bir başka

Bayern Münih'teki 4. dönemi, 9 Ekim 2017'de başlayan 72 yaşındaki teknik direktör Jupp Heynckes, 2011-2013 yıllarındaki 3. döneminde takımı peş peşe Şampiyonlar Ligi finaline taşıdı.

2011-12 sezonundaki yarı finalde Real Madrid'i eleyen ancak kupayı, penaltı atışları sonunda yenildiği Chelsea'ye kaptıran Heynckes yönetimindeki Bayern Münih, sonraki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yanı sıra Bundesliga, Almanya Kupası ve Almanya Süper Kupası'nda da şampiyonluğa ulaştı.

Bayern Münih, bu sezon da Heynckes yönetiminde çıktığı Şampiyonlar Ligi maçlarında 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Alman teknik adam, takımının çeyrek final ilk maçında Sevilla'yı 2-1 yenmesiyle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir ilke imza attı.

Bayern Münih'in kupaya uzandığı 2012-13 sezonundaki çeyrek final eşleşmesinden itibaren üst üste 12 galibiyet alan Heynckes, Şampiyonlar Ligi tarihinde bunu başaran ilk teknik direktör oldu.

CANLI ANLATIM
#Şampiyonlar Ligi
#Bayern Münih
#Real Madrid
٪d سنوات قبل