|

Başakşehir Kasımpaşa canlı izle! İBFK Kasımpaşa canlı skor

Başakşehir Kasımpaşa canlı izlemek, maçın kaç kaç olduğunu canlı skor takibi için haberimize bakınız. Süper Lig'de son maçlar oynanıyor. Bu akşam saat 19.00'da şampiyonluk şansı olan takımlar son saniyelere kadar mücadele verecekler. Başakşehir Kasımpaşa maçını kazanırsa Galatasaray'ın kaybetmesini bekleyecek. İşte Başakşehir Kasımpaşa (İBFK Kasımpaşa) canlı...

Yeni Şafak
18:07 - 19/05/2018 Cumartesi
Güncelleme: 18:46 - 19/05/2018 Cumartesi
Diğer
Başakşehir Kasımpaşa canlı izlemek, maçın kaç kaç olduğunu canlı skor takibi için haberimize bakınız.
Başakşehir Kasımpaşa canlı izlemek, maçın kaç kaç olduğunu canlı skor takibi için haberimize bakınız.

Başakşehir Kasımpaşa canlı izlemek, maçın kaç kaç olduğunu canlı skor takibi için haberimize bakınız. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını son haftaya taşıyan Medipol Başakşehir, bu akşam saat 19.00'da sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Başakşehir maçı kazanır da Galatasaray Göztepe'de kaybederse şampiyonluğunu ilan edecek. Ancak Galatasaray kazanırsa Başakşehir ligi ikinci sırada bitirecek.

BAŞAKŞEHİR KASIMPAŞA MAÇI SAAT KAÇTA?

İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadelede hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Ligde 69 puanı bulunan turuncu-lacivertliler, son haftaya, lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde üçüncü sırada girdi. Kasımpaşa ise 46 puanla 8. sırada bulunuyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Medipol Başakşehir 2-1 kazandı.

Son haftaya şampiyonluk iddiası ile giren Medipol Başakşehir, tarihinde ilk kez mutlu sona ulaşmak için Kasımpaşa maçını kazanıp ikili averajda üstünlük kurduğu lider Galatasaray'ın deplasmanda Göztepe karşısında mağlup olmasını bekleyecek. Fenerbahçe'nin 69 puan ve averajla 2. sırada bulunduğu ligde, 3'lü averaj olması durumunda da Medipol Başakşehir şampiyonluğa ulaşacak.

BAŞAKŞEHİR KASIMPAŞA CANLI SKOR



Arda ve Mossoro yok

Medipol Başakşehir'de bu maç öncesinde iki eksik bulunuyor. Turuncu-lacivertli ekipte cezalı oyuncular Marcio Mossoro ve Arda Turan, bu mücadelede de forma giyemeyecek. İstanbul ekibinde, kart cezası sona eren İrfan Can Kahveci ise takımdaki yerini alabilecek.

Kasımpaşa, Trezeguet'nin bonservisini aldı

Kasımpaşa Kulübü, sezon başında Belçika'nın Anderlecht takımından opsiyonlu kiraladığı Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'ın (Trezeguet), bonservisini satın aldı. Kulübün başkan vekili Hasan Hilmi Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 23 yaşındaki Mısırlı futbolcunun 2 milyon avro olan opsiyon hakkını kullandıklarını belirterek, Trezeguet ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade etti. Öksüz, ayrıca, Veysel Sarı ve David Pavelka ile 3 yıllığına anlaştıklarını, iki oyuncuyla da bugün sözleşme imzalanacağını aktardı.

Kasımpaşa, Veysel Sarı ile sözleşme uzattı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, savunma oyuncusu Veysel Sarı'nın sözleşmesini uzattı. Kasımpaşa Kulübünden yapılan açıklamada, 29 yaşındaki oyuncunun, Kemerburgaz Tesisleri'nde kulüp başkan vekili Hasan Hilmi Öksüz ve sportif direktör Bekir Nursal Bilgin'in de hazır bulunduğu törenle 3 yıllık yeni sözleşmeye imza attığı bildirildi. Veysel Sarı, 2014-2015'ten itibaren formasını giydiği Kasımpaşa ile 91 lig maçına çıktı.


#Kasımpaşa
#Medipol Başakşehir
#Başakşehir
#Başakşehir Kasımpaşa canlı izle
#Başakşehir Kasımpaşa canlı skor
#Başakşehir Kasımpaşa canlı
6 yıl önce