|

Atletico Madrid Barcelona maçı şifresiz canlı izle-İdman Tv canlı yayını

Atletico Madrid Barcelona maçını şifresiz canlı izlemek için haberimize bakabilirsiniz. İdman Tv kanalından canlı yayınlanan mücadeleyi izlemek ve son gelişmeleri takip etmek için sayfamızın detaylarını inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
22:34 - 14/10/2017 Cumartesi
Diğer
​Atletico Madrid Barcelona maçı şifresiz canlı izle-İdman Tv canlı
​Atletico Madrid Barcelona maçı şifresiz canlı izle-İdman Tv canlı
Atletico Madrid Barcelona maçını şifresiz canlı izle
mek için hemen tıkla. La Liga'nın 8. haftasında Atletico Madrid sahasında Barcelona'yı konuk ediyor. İdman Tv'den canlı izlenebilecek mücadeleden tüm detayları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Son haftalarda bağımsızlık referandumu tartışmalarıyla gündemden düşmeyen Katalan ekibi Barcelona, kayıpsız yoluna devam ettiği İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 8. haftasında başkent deplasmanında Atletico Madrid'e konuk oluyor.


Neymar'ın 222 milyon avro bonservisle Paris Saint-Germain'e transfer olmasının ardından gol yollarında sıkıntı yaşayıp yaşamayacağı merakla beklenen Katalan ekibinde, La Liga'da atılan 23 golün 11'i Arjantinli yıldız Messi'den geldi.

15 puanla dördüncü sırada yer alan ve Barcelona'nın ilk ciddi sınavını vereceği takım olarak görülen Madrid temsilcisinin ligdeki en golcü ismi ise şu ana kadar üç kez rakip fileleri havlandıran Yannick Carrasco oldu.

Barcelona karşısında son lig galibiyetini 2010 yılının şubat ayında alan Atletico Madrid, yaklaşık bir ay önce açılan yeni stadı Wanda Metropolitano'daki maçlarında Malaga'yı 1-0, Sevilla'yı 2-0 yenerken, ilk yenilgisini UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea karşısında 2-1'lik skorla aldı.

#Atletico Madrid
#Barcelona
#Canlı izle
#şifresiz canlı yayın
#İdman tv
#La liga
7 yıl önce