|

Anneler Günü ne zaman? 2018 Anneler Günü tarihi

Anneler Günü ne zaman sorusunun cevabını sizler için hazırladık. Her yıl Mayıs ayında kutlanan Anneler Günü’nün bu yıl hangi güne geleceği oldukça fazla merak konusu oldu. Özellikle annesine hediye almak isteyenler, alacakları hediyelerle birlikte bugünün tarihini merak ediyor. Peki 2018 Anneler Günü ne zaman?

Yeni Şafak
09:10 - 25/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:16 - 25/04/2018 Çarşamba
Diğer
Anneler Günü ne zaman sorusunun yanıtını sizler için hazırladık.
Anneler Günü ne zaman sorusunun yanıtını sizler için hazırladık.

2018 Anneler Günü ne zaman sorusunun yanıtı belli oldu. Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü’nün hangi güne denk geleceği merak konusu olmuştu. Bizler de sizler için Anneler Günü tarihini araştırdık.

ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN?

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü, bu sene 13 Mayıs tarihinde kutlanacak.

ANNELER GÜNÜ ALINABİLECEK HEDİYELER

Anneler Günü'nde annenizi manzaraya karşı bir kahvaltıya götürmeyi düşünebilirsiniz. Türkiye'nin neresinde yaşıyor olursanız olun, oturduğunuz şehre yakın bir yerde bir pazar kahvaltısı organize ederek annenizle çok özel bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Doğa ile baş başa, huzurla iç içe yapacağınız Anneler Günü kahvaltısı ile annenize güzel bir hediye verebilirsiniz.

Eğer bütçeniz uygunsa Anneler Günü'nde annenizle birlikte kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Yurt içi kültür ve doğa turlarına katılarak annenize unutulmaz bir hafta sonu armağanı verebilirsiniz. İş hayatından, stresten, uzun zamandır görüşememekten dolayı annenizle vakit geçiremiyorsanız o halde bütçenize uygun bir tatil organizasyonu yaparak Anneler Günü'nü annenizle birlikte doyasıya kutlayabilirsiniz.

Anneler Günü hediye fikirleri kafanızı karıştırıyorsa ve bütçeniz de seyahate çıkmaya yeterli değilse o halde uygun bütçeli Anneler Günü hediye fikirlerini düşünebilirsiniz. Bunun için annenizin hoşuna gideceği bir buket çiçek alabilir, annenizi şaşırtabilirsiniz.


Anneler Günü ne gibi hediyeler alabiliriz?
Annelere özel alınabilecek hediyelerden birkaçı. Annemize alacağımız küçücük bir hediye onlar için büyük önem taşır. Annemize ona olan sevgimizi göstermemizin bir nişanesi olarak hediyeleri şunlardan seçebilirsiniz;

1) Buket Çicek

2) Kutu Çikolata (özel çikolatalı, çiçek mevyeler)

3) Küçük Ev Aletleri

4) Züccaciye, Mutfak Eşyaları

5) Giyim Eşyası6) Takılar (Kolye, Küpe, Saat.. vb.)

7) Fotoğraf Çerçevesi8) Duvar Saati

9) Annelere Özel Ödül Plaketleri (yılın annesi, yıldızım sensin vb.)

Naif annelere;
yazdığınız bir şiirle veya bir çift güzel sözle bile annenizin gözlerinin dolduğunuz görüyorsanız; kavanozunun üzerine duygu dolu mesajınızı yazdırabileceğiniz çikolatalar, ikinizin resmini koyduğunuz bir çerçeve veya en sevdiği çiçeği alabilirsiniz.
Sanatsal annelere;
sanatın dünyasında büyülenen bir anneye sahipseniz; resim kursuna kayıt yaptırabilirsiniz, yatak odasına veya evin herhangi bir yerine asabileceği bir tablo, çok gitmek istediği bir tiyatro oyunun biletini alabilirsiniz.
Keyif yapmayı seven annelere
; sık yorulan, stresli ve içi rahat durmayan bir anneniz varsa onu kolunuza takıp bir otelin spasına götürebilirsiniz. Veya kendi başına gidebileceği bir yenilenme seansı hediye edebilirsiniz. Evde kullanmak için ise yatıştırıcı sabunlar, kremler ve banyo köpükleri alabilirsiniz.

Spor tutkunu annelere; spor salonundan çıkmayan, arkadaşlarıyla yüzmeye, yürümeye gitmeye bayılan bir anneniz varsa ona spor yaparken kullanabileceği eşyalar hediye edebilirsiniz. Spor çantası, eşofman takımı, ayakkabılar veya termal taytlar annenizin hoşuna gidebilir.


ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyiki varsın. Seni çok seviyorum annem.

Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.

Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Anneler günün kutlu olsun benim melek annem.

Anne senin yüreğin taş olsa dayanır mı, kuş olsa, çiçek olsa, gündüz olsa, kırılmaz mı? Acıdan bir sap menekşenin boynu bu kez dağlar doğursun beni anne. Sen de ılık bir yağmur ol durmadan yağ kanayan yerlerime. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

Anne gökte bir ışık, anne parlak bir yıldız anne yoklukta bir düş, ayda bir yaldız anne tutunulan bir dal, dertlerin garip çizgisi anne gözümdeki yaşların bir virane dizgisi. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

#Anneler Günü
#Anneler Günü ne zaman
#2018 Anneler Günü
6 yıl önce