|

Ali Ece: Adam hayalet stoper

Beşiktaş'ın sahasında Genk'e mağlup olduğu maçı yorumlayan spor yazarı Ali Ece, siyah-beyazlıların savunma oyuncusu Roco ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
11:10 - 26/10/2018 Cuma
Güncelleme: 11:38 - 26/10/2018 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş savunması Genk karşısında yaptıkları hatalarla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.
Beşiktaş savunması Genk karşısında yaptıkları hatalarla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika ekibi Genk'e 4-2 mağlup oldu. Mücadeleyi değerlendiren Ali Ece, siyah-beyazlıların kadro mühendisliğinin çok kötü olduğunu ifade etti.

"Ben böyle bir şey görmedim"

Beşiktaş'ın oyununu eleştiren Tivibu Spor yorumcusu Ece'nin karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalar şöyle;

  • "Kanatta önlü arkalı alakasız oyuncular oynadı. Lens solda oynayamıyor, gerek yok artık onu orada oynatmaya. Necip stoperde başlıyor. Şunu sormak gerekiyor; Pepe yokken Roco oynamayacaksa niye alındı. Bu Roco'yu Beşiktaş'a kim önerdiyse çıksın ve hatasını kabul etsin. Ben böyle bir şey görmedim. Hayalet stoper adam. Rakibin karşısında varmış zannediyorsun, birden rakip içinden geçip gidiyor. Ben böyle bir şey hayatımda görmedim. Kadro mühendisliği o kadar kötü ki Beşiktaş'ın; ilk yarıda Tolgay sakatlanıyor, yerine Roco giriyor bu sefer Necip orta sahaya geçiyor. 1-0 geridesin. Necip-Medel-Oğuzhan üçlüsüyle oynuyorsun. Oğuzhan'ın zaten 10 numara verimli oynamadığını bütün dünya biliyor artık. Talisca gitmiş sen sadece Adem Ljajic'i almışsın ve çok geç almışsın. Beşiktaş'ın tüzüğünde acaba bir tane ofansif orta saha bulundurma zorunluluğu mu var. Oyun da, skor da kötü."


#Beşiktaş
#Ali Ece
5 yıl önce