|

24 Haziran seçim sonuçları açıklandı mı? Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonucu

Seçim sonuçları açıklandı mı sorusu yanıtını arıyor. 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları merakla beklenirken vatandaşlar da sonucu nereden öğreneceğini merak ediyor. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden sizler de seçim sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

Yeni Şafak
11:35 - 26/06/2018 Salı
Güncelleme: 16:18 - 24/06/2018 Pazar
Diğer
24 Haziran seçim sonuçları açıklandı mı?
24 Haziran seçim sonuçları açıklandı mı?

24 Haziran seçim sonuçları Yeni Şafak’ta! Seçim sonuçları açıklandı mı, sonuçlar ne zaman açıklanacak, hangi ilden ne kadar oy çıktı ve hangi aday seçimi kazandı gibi sorularının yanıtını haberimizde. İşte 24 Haziran seçim sonuçları.

Seçim sonuçlarını aşağıdaki bağlantılar üzerinden öğrenebilirsiniz.

Ünlü isimler oylarını kullandı

İstanbul'da sanat dünyasından ünlü isimler, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullandı.

Oy kullandıkları sandıklardan ve okul önünden görseller paylaşarak vatandaşlık görevini yerine getirdiklerini ifade eden pek çok ünlü, seçimlerin ülke için hayırlı olması temennilerini dile getirdi.

Cüneyt Arkın sosyal medya hesabından "Oy kullanmak vatanı kurtarmanın ilk adımıdır." ifadesinde bulunurken, İzzet Yıldızhan "Türkiye kazansın" diyerek sandık başından fotoğrafını takipçileri ile paylaştı.

Gülben Ergen hesabında "Oy verirken sevgiyle, saygıyla, farklı fikirlerin birliği ve güzelliği ile bu sabah görevimizi yaptık. Sandık başında görev yapan herkese teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Mustafa Sandal çocuklarıyla birlikte çektiği videolu mesajında "Vatanımız, milletimiz için hayırlı olsun...", Yıldız Tilbe sosyal medya hesabında, "Bugünkü oylamalarınızın, vatana, millete, Hakk'a, hukuka, insanlara, hayvanlara, doğaya hayırlı uğurlu ve faydalı olmasını dilerim." yazdı.

Beşiktaş'taki Lütfi Banat İlkokulu'nda oy kullanan komedyen Cem Yılmaz ise Twitter hesabında, şunları kaydetti:

"Ben bilim diyorum sanat diyorum. Doğruluk dürüstlük. Yarın kıymetli oylarıyla birlik, mutluluk, umut dolu bir memleket için emek verecek her seçmene, sandık başında görevli herkese şimdiden bin teşekkür.. En güzeline layık insanımıza hayırlı olsun."

Oyuncu Nilgün Belgün, Instagram hesabından oy kullanırken çektirdiği fotoğrafını yayımlayarak, "Oyumu cumhuriyet için, bilim için, sanat için, kültür için, mutluluk için ülkemin huzuru için heyecanla ve gülümseyerek kullandım. Güzel ülkem için hayırlı olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Aralarında oyuncu Özcan Deniz, Emre Kınay, Şahan Gökbakar, Pınar Altuğ Atacan, Ceyda Düvenci ve eşi Bülent Şakrak, Timur Acar ve eşi Eda Özerkan Acar, Deniz Seki, Ferhat Göçer, Erol Evgin, Demet Akbağ, Ebru Yaşar, İrem Derici, Gülşen ve Hadise'nin bulunduğu pek çok ünlü isim de oy kullandıklarına ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

#Seçim sonuçları
#Seçim sonucu
#24 Haziran seçim sonucu
6 yıl önce