|

2018 en güzel bayram mesajları

Bayramda gönderebileceğiniz farklı ve değişik bayram mesajlarını haberimizde derledik. Sevdiklerinize gönderebileceğiniz mesajlar ile onları etkileyebileceksiniz. İşte bayram mesajları.

Yeni Şafak
14:17 - 21/08/2018 Salı
Güncelleme: 14:37 - 21/08/2018 Salı
Diğer
Farklı ve değişik bayram mesajları haberimizde.
Farklı ve değişik bayram mesajları haberimizde.

Farklı ve değişik bayram mesajlarını Yeni Şafak ile takip edin. Hem SMS olarak hem de resimli bayram mesajlarını sizler için hazırladık. Sevdiklerinize en güzel mesajları gönderebilir ve onları mutlu edebilirsiniz.

En güzel bayram mesajları

Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Dilerim ki her anın şu an bu kurban bayramı mesajını okurken ki sevincin gibi sevinçli olur. Kurban Bayramın kutlu olsun

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

Allah'ın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allah'tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet, yuvan huzurlu, kalbin Allah ile dolu bayramın mübarek olsun.

Bugün Bayram! Mübarek Kurban Bayramı. Tüm inananlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün.

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Kurban Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür. Kurban Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar.



#Bayram mesajları
#Kurban bayramı mesajları
#En güzel bayram mesajları
6 yıl önce