|

18 Şubat Kasımpaşa Galatasaray maç özeti izle! beIN Sports maç özetleri

Kasımpaşa Galatasaray maç özeti haberimizde. Süper Lig’de Kasımpaşa kendi evinde Galatasaray ile karşılaştı. İşte Kasımpaşa Galatasaray maçının özeti, önemli anları ve pozisyonları.

Yeni Şafak
07:41 - 19/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 08:19 - 19/02/2018 Pazartesi
Diğer
beIN Sports maç özetleri sayfasından Kasımpaşa Galatasaray maçının özetini izleyebilirsiniz.
beIN Sports maç özetleri sayfasından Kasımpaşa Galatasaray maçının özetini izleyebilirsiniz.

Kasımpaşa Galatasaray mücadelesinin özetini haberimizden izleyebilirsiniz. Süper Lig’de heyecanlı maçlardan biri daha geride kaldı. Kasımpaşa Galatasaray maçına ait tüm özet görüntülerini, önemli anları ve tartışmalı pozisyonları beIN Sports maç özetleri sayfasından izleyebilirsiniz.

Maç özeti nasıl izlenir?

Maç özeti için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir ve geniş özete ulaşabilirsiniz.

İki takım arasındaki istatistikler

İki takım Süper Lig'deki 28. karşılaşmalarına çıkacak. Galatasaray bu maçların 18'inden galip ayrıldı (5B 4M).

Kasımpaşa'nın Galatasaray'ı mağlup ettiği dört lig maçının sadece biri iç sahada geldi (3B 9M). O maçta Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'di.

Kasımpaşa ligdeki son sekiz maçının sadece ikisini kazanabildi (2B 4M).

Galatasaray ligde deplasmanda oynadığı son altı maçın sadece birini kazanabildi (5M). Bundan önceki yedi deplasman maçında yenilmemişlerdi (6G 1B).

Kasımpaşa iç sahada oynadığı son 16 maçın sadece birinde kalesini gole kapatabildi; o maç da evinde ağırladığı son rakibi olan Akhisarspor'a karşıydı (2-0).

Kasımpaşa bu sezon kendi evinde öne geçtiği maçlarda en fazla puan kaybeden takım (7).

Bu sezon ceza sahası dışından en fazla gol atan üç takımın ikisi bu maçta karşı karşıya gelecek: Kasımpaşa (8) & Galatasaray (6, Alanyaspor ile birlikte).

Galatasaray, bu sezon ligde en fazla maçta kalesini gole kapatan üç takımdan biri (7, Beşiktaş ve Yeni Malatyaspor ile birlikte).

Galatasaray bu sezon ligde en fazla isabetli şut çeken ikinci (121), Kasımpaşa ise kalesinde en fazla isabetli şut gören ikinci (112) takım.

Bu sezon ligde en fazla kafa golü yiyen iki takım bu maçta karşı karşıya gelecek (9'ar gol).

Bu sezon yaptığı asistlerle lig genelinde takımına en fazla puan kazandıran iki oyuncudan biri olan Strahil Popov (beş asistle altı puan; altı asistle altı puan kazandıran Ricardo Quaresma ile eşit), cezası nedeniyle bu maçta oynayamayacak.

Galatasaray'ın ligde attığı son beş golün üçü Bafetimbi Gomis'ten geldi.

Galatasaray'ın deplasmanda attığı son dört golün üçü Eren Derdiyok'tan geldi.

Kasımpaşa'nın ligde attığı son dört golün tamamı Trezeguet'den geldi.

Kasımpaşa kadrosunda bu sezon ligde gol atmayı başaran tek yerli oyuncu Veysel Sarı (2).

28. randevu

Kasımpaşa ile Galatasaray, Süper Lig’de bugüne kadar 27 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar, 18 kez sahadan galip ayrılırken, 4 kez de Paşa rakibini mağlup etti. 5 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Ligin ilk yarısında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray 2-0 kazandı.

Mariano ve Feghouli sınırda

Galatasaray’da Mariano ve Sofiane Feghouli, Kasımpaşa maçı öncesinde sarı kart cezası sınırında bulunuyor. İki futbolcu, Kasımpaşa maçında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve gelecek hafta İstanbul’da oynanacak Bursaspor maçında takımını yalnız bırakacak.

Belhanda cezalı

Geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşılaşmasının son dakikasında gördüğü kırmızı kartla cezalı olan sarı-kırmızılı ekibin Faslı futbolcusu Younes Belhanda, Kasımpaşa maçında takımını yalnız bırakacak. Belhanda bu sezon ikinci kez kırmızı kart gördü ve bu maçta forma giyemeyecek.Sarı-kırmızılılarda diğer eksikler ise sakatlıkları devam eden Jason Denayer ve Fernando.

Muslera dönüyor

Sivasspor deplasmanında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Fernando Muslera, cezasını Antalyaspor müsabakasıyla çekti. Onun yokluğunda Fransız kaleci Cedric Carrasso kaleyi korumuştu. Kasımpaşa maçıyla birlikte Muslera, tekrar kaledeki yerini alacak.


#Kasımpaşa
#Galatasaray
#Maç özeti
6 yıl önce