|

13 Ekim Hadi ipucu sorusu cevabı: James Cameron'un 'Pandora' adlı bir uyduda geçen ünlü filmi nedir?

13 Ekim 20.30'da oynanacak olan Hadi oyununun ipucu sorusu ve cevabı yayımlandı. Bu akşam oynanacak olan Hadi oyununda sorulacak soru şu şekilde; "James Cameron'un 'Pandora' adlı bir uyduda geçen ünlü filmi nedir?" İşte Hadi ipucu sorusu cevabı.

Yeni Şafak
17:21 - 13/10/2018 Cumartesi
Güncelleme: 17:34 - 13/10/2018 Cumartesi
Diğer
HADİ oyunun ipucu sorusu ve cevabı haberimizde.
HADİ oyunun ipucu sorusu ve cevabı haberimizde.

Hadi oyununa her geçen gün ilgi giderek artıyor. Hadi oyunundaki toplam para ödülü 12 soruyu doğru cevaplayanlar arasından paylaştırılıyor. Her oyun öncesinde de oyun için ipucu sorusu ve cevabı yayımlanıyor. 13 Ekim 2018 Cumartesi günü oynanacak olan Hadi oyununun ipucu sorusu şu şekilde yayımlandı; "James Cameron'un 'Pandora' adlı bir uyduda geçen ünlü filmi nedir?"

HADİ İPUCU SORUSU 13 EKİM 2018

James Cameron'un ''Pandora'' adlı bir uyduda geçen ünlü filmi nedir?

CEVABI: AVATAR

AVATAR FİLMİ KONUSU

Bir hırsızlık olayında ağabeyi ölen yarı felçli Jake Sully, Pandora adındaki uzak bir gezegende misyonunun başına geçmeye karar verir. Bu yerde Na’vi adında giderek tükenmekte olan bir halk yaşamaktadır. Jake, kendilerine özgü bir lisanları, dünya görüşleri ve yaşam biçimleri olan halkın arasına karıştığında doğa ile de bütünleşir. Askeri bir şirket, söz konusu yeri ve oradaki kaynakları mercek altına almak üzere Avatar adında bir program meydana getirmiştir. Bu program insanları kısmen insan kısmen de Na’vi haline büründürerek misyon amaçlı Pandora’ya göndermektedir. Bu sisteme gönüllü dahil olan Botanist Dr Grace Augustine ve Jake Sully için başka bir yaşam var olacaktır. Sully, Pandora’ya geçtiği anda felçli bedeni değişime uğrayarak işlevsel hale gelmektedir. Bu sırada Na’vi halkından Prenses Neytiri ile karşı karşıya gelen Jake, ansızın bir farkındalık yaşar ve bir araştırma misyonu ile gönderildiği bu gezegeni, kendi dünyalısından korumaya karar verir. Üç boyutlu, son teknoloji ürünü ve ciddi anlamda yüksek bütçeli filmin yönetmeni James Cameron’e, Titanik, Yaratıklar ve Terminator filmlerinden hayranız.

#Hadi
#Hadi ipucu
#Pandora
6 yıl önce