|

12 Mart reyting sonuçları açıklandı

12 Mart Pazartesi günü için reyting sonuçları açıklandı. İki sevilen dizi dün akşam yine izleyicisi ile buluştu. Geçtiğimiz haftalarda bir adım daha öne geçen Çukur dizisi, bu hafta da tahtını kaptırmadı ve reyting sonuçlarında ilk sırada yer aldı.

Yeni Şafak
10:13 - 13/03/2018 Salı
Güncelleme: 10:21 - 13/03/2018 Salı
Diğer
12 Mart Pazartesi reyting sonuçları bekleniyor.
12 Mart Pazartesi reyting sonuçları bekleniyor.

5 Mart reyting sonuçlarına göre Total, AB ve ABC puan türlerinde zirveye yerleşen Çukur dizisinin bu haftaki reyting sonuçları merak ediliyordu. Meraklı bekleyiş ise sona erdi ve 12 Mart Pazartesi reyting sonuçları açıklandı.

İşte 12 Mart Pazartesi reyting sonuçları

12 Mart reyting sonuçları açıklandı ve Çukur dizisi Söz dizisini yine geride bıraktı.




Geçtiğimiz haftanın reytinglerinde sonuç ne?

Geçtiğimiz haftanın reyting sonuçlarına göre Çukur dizisi tüm puan türlerinde SÖZ dizisini geçti ve büyük bir başarı elde etti.

5 Mart reyting sonuçları
Total grubu reyting listesi:
AB grubu reyting listesi:

ABC1 grubu reyting listesi:

Reyting nedir, nasıl ölçülür?

İzlenme payına göre değerlendirilen ve AGB tarafından 1988 yılından beri gerçekleştirilen ölçme olayı reyting, yaklaşık 2200 haneye yerleştirilen ve bizler tarafından bilinmeyen reyting ölçme cihazları o gece ya da o gün en fazla izlenen programları liste halinde ortaya koyuyor.

Reyting izleyiciyi etkileyen bir durum değil. Takip eden kitleye bir getirisi ya da faydası yok. Reyting ölçme işlemi reklam şirketlerinin işlerini kolaylaştırıyor. Milyonlar tarafından takip edilen bir dizi reklam şirketleri ile anlaşarak o dizinin kanalına reklam teklifi sunuyor ve böylece daha fazla kitleye bu şekilde hitap ediyor.

#Reyting sonuçları
#Çukur
#Söz
6 yıl önce